Welcome, visitor! [ Register | Login

 

FOR ALBANIAN CITIZENS – NEW ZEALAND Government of New Zealand Electronic Travel Authority NZeTA

  • Contact No.: +355 4 224 9898
  • City: Elbasan
  • State: Elbasan County
  • Country: Albania
  • Zip/Postal Code: 3000
  • Website: https://www.new-zealand-visa.org/sq/visa/
  • Listed: April 9, 2024 9:11 am
  • Expires: 14 days, 7 hours
9 NEW-ZEALAND-2-WEBSITE-LOGO

Description

“Business Name : FOR ALBANIAN CITIZENS – NEW ZEALAND Government of New Zealand Electronic Travel Authority NZeTA – Official NZ Visa Online – Autoriteti Elektronik i Udhëtimit në Zelandën e Re, Aplikimi Zyrtar për Vizë në Zelandën e Re në internet Qeveria e Zelandës së Re

Address : Rruga Stavro Vinjau 28, Tirana, Albania

Phone : +355 4 224 9898

Metoda më e thjeshtë dhe e përshtatshme për të përfunduar Autoritetin Elektronik të Udhëtimit të Zelandës së Re ose aplikacionin në internet NZeTA është të merrni disa minuta dhe të plotësoni faqen e internetit. Kërkohet vetëm pak informacion bazë si emri, detajet e pasaportës, shëndeti dhe datat e mbërritjes. Mund të na dërgoni email ose të ngarkoni foton tuaj më të fundit të fytyrës. Mund të bëni foto me celularin tuaj ose të anëtarëve të familjes tuaj. Fotografia nuk duhet të jetë shumë specifike, sepse ne do të kujdesemi që ta rregullojmë foton tuaj që ajo të jetë e pranueshme nga oficerët e imigracionit. Qeveria e Zelandës së Re preferon që ju të aplikoni për vizën e Zelandës së Re në internet duke përdorur formularin e aplikimit NZeTA. Ju duhet të bëni pagesën duke përdorur një kartë debiti ose krediti në internet pasi të keni plotësuar një formular të shkurtër aplikimi në internet.Të gjitha vendet kanë të drejtë të kalojnë tranzit nga Aeroporti Ndërkombëtar i Auckland. Vendet e mëposhtme kanë të drejtë të vijnë në Zelandën e Re me ajër duke përdorur metodën NZeTA ose NZ Visa Online, Franca, Estonia, Greqia, Gjermania, Suedia, Portugalia, Mbretëria e Bashkuar, Sllovenia, Danimarka, Letonia, Malta, Hungaria, Lituania, Spanja, Irlanda , Luksemburgu, Sllovakia, Italia, Kroacia, Polonia, Holanda, Bullgaria, Belgjika, Qiproja, Çekia, Austria, Finlanda dhe Rumania Qytetarët. The most simple and convenient method to finish the New Zealand Electronic Travel Authority or NZeTA online applicationis to take out a couple of minutes and fill on the website. Only a little bit of basic information is required like your name, passport details, health and arrival dates. You can either email us or upload your latest face photo. You can take photo with your or your family members mobile phone. Photo doesn’t have to be very specific because we will take care of adjusting your photo for it to be acceptable by the immigration officers.New Zealand Government prefers you to apply New Zealand Visa Online using NZeTA Application form. You need to make payment using a debit or credit card online after completing a short application form online. When you pay the fees to enter New Zealand, you are already paying for International Visitor Levy which is already included. How would you received an approved NZ Electronic Travel Authority or NZeTA for New Zealand. Whenever you have finished the NZeTA online application, the fila approval will be conveyed to you by email in 72 hours or less. Sometimes it can take longer due to background checks.The NZeTA or New Zealand Visa Online will be connected to the passport number used to fill the NZETA Application Form. At the point when the visa is checked at immigration and border control at the airport, the visa approval will be reviewed by the officer. It is imperative that you take the email of approval or print in paper. There is no need to visit Embassy at any stage or get physical stamp on the passport. 191 countries are eligible to come by Seas and 60 countries are eligible to come by Air. All countries are eligible to Transit by Auckland International Airport. The following countries are Eligible for coming to New Zealand by Air using NZeTA or NZ Visa Online method, France, Estonia, Greece, Germany, Sweden, Portugal, United Kingdom, Slovenia, Denmark, Latvia, Malta, Hungary, Lithuania, Spain, Ireland, Luxembourg, Slovakia, Italy, Croatia, Poland, Netherlands, Bulgaria, Belgium, Cyprus, Czech, Austria, Finland and Romania Citizens.

Website : https://www.new-zealand-visa.org/sq/visa/ “

No Tags

69 total views, 1 today

  

Listing ID: 87066150634a330d

Report problem

Processing your request, Please wait....

Sponsored Links

Si prega di attivare i Javascript! / Please turn on Javascript!

Javaskripta ko calu karem! / Bitte schalten Sie Javascript!

S'il vous plaît activer Javascript! / Por favor, active Javascript!

Qing dakai JavaScript! / Qing dakai JavaScript!

Пожалуйста включите JavaScript! / Silakan aktifkan Javascript!